Tuesday, February 3, 2009

sony cybershot



alhamdulilah dapat jugak camera baru..hehehe...tapi yang tak beshnyer..duit abis..sabo jerk la..
heheh kalau tak ..tak merasa plak camera baru kan..bukan aper pun beli camera baru sebab abang mie aku iaitu abg aku nak guna camera aku yang da lama tuh..so dia cakap dia bagi duit untuk beli camera aku tuh..dia cakap boleh la aku beli camera baru..aper lagi..hehehe suka la aku sebab dapat camera baru..pergi la cari seluruh kedai..akhirnyer aku berkenan pada sony cyvershot gak..huhu..cina yang jual kat kedai tuh dia suruh aku beli samsung..aku kalau da berkenan pada sesatu susah da nak tukar nak jugak yang tuh walaupon dia cakap aper2 pon tentang yang tuh ..last2 sekali dia cakap awk ni da memang keluarga sony..hehehe biar la dia nak kata aper pon..janji aku yang nak guna..bukan dia yang nak guna kan..aku call abg aku tanya pendapat..dia cakap kalau da suka..beli ajer...x yah dengar orang lain cakap aper..aku pon ikut la keputusan abg aku ..huhuhhu akhirnya aku dapat jugak camera tuh..terima kasih pada abg dan akak aku yang banyak bagi sponsor..

1 comment:

Merah dan hitaM said...

inaaaaaaaaaaaaaaa....
nak pinjam..jelesnya...
da lama org nak kamera tuh..main tolak ke bawah aje kan.. :(
bg pinjam ek ina..bila nak mai jumpa kamek ni :-w

kamek da tuko blog..harap maklong :D

http://pge46.kraetiv.net/blog