Monday, February 9, 2009

KeM kaT TRoPiKa FaRM..

Pagi tadi aku,anim,hawa dan zaity pergi kem kat sungai udang anjuran jaksis, patutnya ketua rumah sahaja yang pergi, tapi aku anim dan zaity sajer2 nak ikut, bangun punya la awal, semalam pengetua cakap kene berkumpul jam 7.15 ..turun punya la turun semua orang tak ada lagi, rupa-rupanya kitaorang la yang paling bersemangat nak pergi, tanya la abg guard kat situ yang bas da pergi ker belum dia cakap bas tak nampak lagi...kami pun tunggu la 4 orang kat tempat bas yang biasa kami naik la..tunggu punya la tunggu dalam jam 7.45 baru la nampak orang lain..sampai sane.. kitaorang sarapan makan nasi lemak..dan aktiviti indoor ..yang paling kelakar masa main permainan dadu gergasi..kumpulan kitaorang la yang paling m****ng..huhuhu asyik kene no ganjil jer..syarat permainan nya kalau no ganjil akan ke belakang mengikut no tersebut dan kumpulan kitaorang, anim satu group la ngan aku asyik dapat no ganjil jerk..huhu last2 dapat jugak mara 6 petak ke hadapan, dan seterusnya kene undur balik..huhuhuh sabo jerk la..dan yang paling kelakar sekali aku gelak sampai nak keluar air mata huhuhu sebab kumpulan kitaorang ni da la tak menang tetiba diumunkan kumpulan 2 menang..mana tak kelakar nya diaorang kasi menang kat kumpulan kami sebab kumpulan kami jerk yang tak dapat hemper..huhuhu

1 comment:

asteroide said...

org da kasi menang amik jela..ngeh2x..