Friday, November 11, 2011

11.11.11

assalamualaikum, mesti ramai yang bercerita pasal tarikh ni kan 11.11.11, tadi aku tengok kat facebook pun ramai yang post pasal tarikh ni? apakah yang istimewa sangat pun tak tahu la...tak lupa juga kepada yang ambik tarikh ni sempena perkahwinan mereka, tapi alhamdulilah 11.11.11 jatuh pada hari penghulu segala hari kan, iaitu jumaat.....bila citer bab kahwin ni dan 11.11.11 tadi sempat bercakap dengan adiku pasal tarikh ini, dulu-dulu aku dan adik  pernah merancang  nak ambil tarikh ni sebagai satu tarikh yang cukup penting samada pertunangan atau perkahwinan, tapi belum sampai jodoh. Itu cerita lama la, sekarang lain punya cerita la plak :) kenangan tinggal kenangan ....tadi sempat tinjau2 di laman facebook ustaz azhar idrus  soalan: apa hukum mengagung-agungkan11.11.11? dosa ke x? JAWAPAN--> Tanpa iktikad apa-apa kelebihan pada tarikh tersebut tidak berdosa tapi BODOH - Ustaz Azhar Idrus- caya lah ustaz.. jawapan yang cukup bernas..

1 comment:

♥ Syikin_My ♥ said...

hehe ter excited la tu, yg penting tarikh tu cantik, bukan utk di agung2kan